Izvor:
27.09.2017 u 02:56
0

NIJE JOJ LAKO: Sin Snežane Đurišić otkrio da ga je ona izbacila iz kuće, a njena izjava rasplakaće SVE!

Sin folk pevačice Snežane Đurišić otvoreno je govorio o nesuglasicama sa majkom.

– Nismo u dobrim odnosima, jednostavno pravio sam mnogo grešaka i zato neće da priča sa mnom. Ja sam njoj u lice sasuo mnogo stvari i to njoj možda nije odgovaralo – rekao je Marko.

Najveći problemi su zapravo počeli kada je umro Snežanin suprug i njegov otac.

– Kada je tata umro, počela je velika netrpeljivost zbog poslova koje nisam mogao da obavim. Mama, recimo, vidi da ja odem da radim i mučim se i kaže napusti posao. Pa mi onda kaže naći ću ti ja, a onda mi prebaci što ne tražim posao. Umeo sam da je izvređam i da joj kažem ružne reči. Imali smo velike razmirice posle tatine smrti – dodaje Marko.

– I šta ću, ja se javim mami, a ona mi kaže Ti ovde nemaš kuću, posvađali smo se kada si pošao. Bukvalno me se odrekla kada sam otišao u Ameriku – napominje njen sin.

Ipak, Marko je svestan da su njegovi postupci doveli do toga da Snežana više nije imala snage da se bori sa takvim ispadima i onime što joj je priređivao godinama.

Nakon ispovesti njenog sina Marka Gvozdenovića, Snežana Đurišić je imala sledeći komentar:

Ne, ne, ne ne mogu i ne želim da govorim o tome. Ne želim da o tome pričam – potresena je bila Snežana, a očigledno da je ova tema i te kako bolna za nju pa o tome ne želi da govori samo reaguje na taj način.

Izvor: Scandal/Blic
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter