Izvor: Alo
18.04.2024 u 09:46
0

NJENA NAJVEĆA PODRŠKA: OVE reči mu je poručila!

Pevačica nije krila koliko je ponosna na sina

Dragana Mirković nedavno je saopštila da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Dragana i Toni imaju sina Marka i ćerku Manuelu, koji su, kako je pevačica otvoreno govorila, veoma bliski sa njom.

Deca su nakon odluke o razvodu rešila da se vrate u dvorac i budu podrška majci, a Marko je sada objavio fotografiju iz kancelarije, na kojoj se vidi kako radi na zakazivanju Draganinih nastupa, s obzirom da, kako su mediji pisali, od razvoda vodi njenu karijeru.

Dragana se odmah javila i pohvalila naslednika rečima:

– Moj ponos, moja desna ruka- napisala je pevačica.

Sin je odmah odgovorio majci emotikonima, a ispod njihove prepiske nastavili su da se nižu komentari: „Lep na mamu, njen ponos,ljubav,i najveći oslonac u životu…čuvaj svoju majku“, „Kao glumac lep i zgodan…isti svoja mama“….

EVO GDE SE NALAZI I ŠTA RADI TONI NAKON RAZVODA SA DRAGANOM: Poslao poruku Dragani

Dragana Mirković je inače uvek rado govorila o svojoj deci u javnosti:

– Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u „Ricu“ – ispričala je Dragana medijima svojevremeno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter