Izvor: ALO/Mili Čolić
23.05.2022 u 07:08
0

„NOGA LIČKA NE MOŽE DA IDE U CIPELU BEČKU“: Jelena Gavrilović uhvaćena u skandaloznom i smešnom modnom izdanju

Glumica i pevačica Jelena Gavrilović (39) od onih je dama sa javne scene za čije se ime ne vezuju afere i skandali.

Uprkos tome, čini se da Jelena s odabirom odevne kombinacije nema problema sve dok ne dođe na red obuća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„JA SAM KAO DŽENIFER LOPEZ!“: Marina Visković se uporedila sa svetskom zvezdom

Paparaco fotografisao je Gavrilovićevu na otvaranju jedne prodavnice u kojoj su svi artikli delo domaćih dizajnera, a nama je za oko zapao detalj koji upućuje na to da Jelena nezasluženo nosi titulu jedne od najstilizovanijih dama.

Ona je obukla dugu jednostavnu crnu haljinu, ogrnula je kožnu jaknu i dok je na glavi imala šešir sa velikim obodom, na nogama je imala dva broja manje sandale poznatog svetskog brenda, pa joj je peta skoro dva centimetra virila iz njih. Nemoguće je da glumica nije svesna ovog modnog blama i iako ne znamo ko je još ovaj promašaj primetio, mi definitivno jesmo.

Jelena je na događaju bila opuštena i ponašala se kao da njene pete ne idu za njom. Opušteno je davala izjave, razgledala garderobu i uživala u glamuroznoj atmosferi u novootvorenoj prodavnici.

Ovakav modni rizik koji je glumica sebi dozvolila mogli bismo da opišemo na nekoliko načina. S obzirom na to da joj pete vire iz sandala, možemo reći da tamo gde ima, tu se i preliva. Posmatrano s obućarskog aspekta, očito je da „noga lička ne može da ide u cipelu bečku“. Ako bismo se pak okrenuli narodnim dosetkama, dovoljno je reći – neće slonče u lonče.

Sve u svemu, Jelena Gavrilović na fotografijama koje vidite neodoljivo podseća i na jednu od Pepeljuginih sestara. Ono što ne možemo da poreknemo jeste činjenica da su joj stopala i pete negovane, pa joj jedino savetujemo da ubuduće kupi sandale u svom broju, a ne dva broja manje.

 Karijera duga 17 godina

Jelena Gavrilović studirala je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Diplomirala je 2005. godine u klasi Vide Ognjenović. Tokom 17 godina bavljenja glumačkim poslom oprobala se kao filmska, televizijska, pozorišna i glasovna glumica. Do sada je ostvarila 25 uloga na filmu i televiziji, 11 pozorišnih uloga i čak 27 uloga u sinhronizaciji filmova za najmlađe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter