Izvor: kurir
24.06.2021 u 10:44
0

NOVA DEVOJKA DARKA LAZIĆA OPSEDNUTA LUKASOM! Jurila ga na nastupima i uvek nosila njgovu fotografiju sa sobom! (FOTO)

Kao bomba odjeknula je vest da Darko Lazić ima novu devojku, a kako je kurir saznao u pitanju je pevačica Barbara Bobak, a Barbara je navodno bila opsednuta folkerom Acom Lukasom.

VAŽNO

DR KISIĆ OBJASNILA: Imunitet kod vakcinisanih građana traje duže od očekivanog

LINTA ODGOVORIO NA PROVOKACIJE: Hrvatski ministar dobro zna šta je činila NDH!

ŽELJKA CVIJANOVIĆ ŽESTOKO ODBRUSILA: Politika Bakira Izetbegovića uništava šanse za pomirenjem

Inače, ona je navodno veliki fan Ace Lukasa, a na njenom Instagram profilu se nalazi fotografija na kojoj Barbara pozira sa telefonom na ruci, a na telefonu je tada držala masku sa Lukasovim likom.

Inače, kako mediji prenose, Barbara je navodno pratila svaki Lukasov korak i jurila ja na nastupima i bila je opčinjena njime.

Inače, Barbara ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Kako naš izvor blizak Laziću navodi, ona i pevač se poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore. Među njima su postojale varnice još od prvog susreta, ali Lazić, koji je tada uživao u ljubavi sa Marinom, nije ništa pokušavao. Oni su sve vreme pevačeve ljubavi sa Gagićevom ostali u kontaktu preko društvenih mreža, a čim je raskinuta veridba s Marinom, predložio je Barbari da se vide, što je ona odmah prihvatila. Oni trenutno uživaju u vezi, ali sve vreme pokušavaju da od šireg kruga ljudi sakriju da su zajedno. Ipak, nekoliko puta su viđeni zajedno po restoranima i na splavu na koji Lazić često izlazi, tako da su njegovi bliski prijatelji upoznati sa tim da uživa u novoj ljubavi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter