Izvor: ALO
24.06.2021 u 10:54
0

„POSTAVILA SAM PRIORITETE“: Marina Tadić se povukla sa javne scene, priznala koliko je ćerka promenila!

Naime, Marina je pre nešto više od godinu dana postala majka malenoj Veri, a pevačica ne krije koliko joj se život promenio od tog dana

VAŽNO

PREMIJERKA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: Evropska Unija nije očekivala da će Srbija ovoliko da napreduje!

POSLANICA BUNDESTAGA: Nemačka se sprema ZA RAT sa Rusijom!

BAKIR OPET GURA „PRST U OKO“: Srbija nema pravo da vlada nad Kosovom!

HRVATI POKUŠAVAJU DA SAKRIJU USTAŠLUK! Negiraju činjenicu da su partizani bili Srbi!

PREDSEDNIK KOMITETA RUSKE DUME: Crna Gora Rezolucijom o Srebrenici rizikuje UNUTARSRPSKI RASKOL!

Pevačica Marina Tadić je nakon situacija sa pandemijom korona virusa, odlučila da napravi muzičku pauzu, te će više vremena provesti na Avali, gde je sa suprugom Urošem kupila plac.

Naime, Marina je pre nešto više od godinu dana postala majka malenoj Veri, a pevačica ne krije koliko joj se život promenio od tog dana.

– Mnogo sam sad mirnija, nekako sam postavila te neke prioritete i sve je lakše i lepše. Kad dođe dete, sve se preokrene. Kad sam bila sama, sve je bilo fokusirano na posao, stalno je bila neka tenzija, frka, samo da se radi, a kad dobiješ dete, shvatiš da ti to uopšte nije toliko važno koliko je važno da ona bude srećna – priča Tadićeva.

Iako je odlučila da odloži mikrofon na neko vreme, muzika je svakako nešto čime će se Marina i dalje baviti, samo u malo drugačijim okolnostima. 

– Ja sam sada uzela neko malo odsustvo, jednu pauzu, ali ako bude neka lepa pesma naravno da ću snimati i naravno da ću raditi neke velike događaje, ali sad da idem baš svaku noć i da se vraćam tome… Verovatno ne, ali sam tu – zaključuje Marina

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter