Izvor: ALO
13.10.2022 u 14:32
0

NOVAK ČUO NIKAD BOLJU VEST! Poznati advokat tvrdi: Đoković mora da uradi jednu stvari i igraće u Australiji

Saga oko Novaka Đoković i Australije je već počela i pored toga što Australijan open nije ni blizu

Iz dana u dan se smenjuju izajve iz Australije. Sada dolazi jedna pozitivna za Srbina. Ima nade da se kazna ukine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRIČAO JE DA NE SMEM DA GA TUŽIM JER NEĆU MOĆI DA RADIM“: Rada Manojlović otkrila nove detalje o fanu kog je PRIJAVILA, on nije JEDINI!

Advokat Kon-Ming Tsai smatra da bi u najboljem interesu Australije bilo da pusti Đokovića da igra na turniru 2023. godine, kao i da na osnovu njegovog decenijskog iskustva bavljenja australijskim zakonima o imigraciji smatra da će odluka verovatno biti u Đokovićevu korist ukoliko uđe u proces i podnese zahtev za dobijanje vize za Australiju.

Tamo Novak mora pismeno da objasni australijskim graničnim snagama zašto je potrebno da se poništi period zabrane.

– Ovde nema faktora rizika ako mu se dozvoli povratak. Neće praviti problem zajednici, on je jedan od najboljih svetskih tenisera i može da privuče mnogo stranih posetilaca. Suština je da je u najboljem interesu Australije da ukine zabranu i da se Đoković  vrati – navodi advokat poreklom iz Malezije u razgovoru za AP.

Ostaje da se vidi kakva će odluka biti i šta čeka našeg asa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter