Izvor: BLIC/ALO
13.10.2022 u 14:05
0

SLOŽIĆE SE SVAKI RODITELJ JEDNOG TINEJDŽERA: Nataša Bekvalac konačno progovorila o odnosu sa ćerkom Hanom

Pevačica sama odgaja dve ćerke

Nataša Bekvalac je za emisiju progovorila o turbulentnom periodu kroz koji prolazi kao roditelj jedne tinejdžerke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRIČAO JE DA NE SMEM DA GA TUŽIM JER NEĆU MOĆI DA RADIM“: Rada Manojlović otkrila nove detalje o fanu kog je PRIJAVILA, on nije JEDINI!

Iako na fotografijama koje često kači na Instagramu deluje kao da se ona i njena ćerka Hana savršeno razumeju i slažu, Nataša Bekvalac tvrdi da je ipak realnost malo drugačija.

– Možda na slikama tako deluje, ali privatno imamo odnose koji nisu baš toliko harmonični. Sve je to u službi roditeljstva, ne iskačemo mi previše iz okvira ostalih porodica koje imaju tinejdžera u kući – izjavila je Nataša u emisiji „Scena“ i nastavila:

– Najvažnije u roditeljstvu je da se postave granice, ja često umem da budem nedosledna, toliko sam bolećiva na njih dve. Verovatno zato što ih sama odgajam, pa me uvek nekako lako slome, to i jeste moja najveća mana, nedoslednost. Malo im nešto zabranim, pa posle kažem: „Hajde, dobro, može“, deca to znaju da zloupotrebe, ali dobro, znamo i mi odrasli – ističe ona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter