Izvor:
27.09.2016 u 22:42
0

NOVI RAT NA ESTRADI: Evo zbog čega je BRENA zabranila Stefanu da se druži sa sinom Goce Božinovske!

Stariji sin Lepe Brene , Stefan Živojinović, došao je u Srbiju na kratak period, a majka mu je navodno odmah zabranila da se druži sa Mirkom Šijanom sinom njene koleginice Goce Božinovske.

Budući da mladog Šijana u poslednje vreme bije negativan glas i prate razni tekstovi, Brena ne bi želela da se i njen sin nađe u sličnoj situaciji, pa mu je navodno blagovremeno savetovala da seskloni od mogućih problema i ne bude u društvu koje “drugima upada u oči”.

Brena je ponosna na svoje sinove, lepo su vaspitani i ni sa jednim od njih nikada nije imala problema, a to što se s vremena na vreme o njima piše zbog devojaka sa kojima se viđaju, ne brine je uopšte niti joj to smeta. Međutim, nikako neće da dozvoli da joj se deca provlače po štampi u negativnom kontekstu – izjavio je izvor.

-Zato je Brena i rešila da reaguje kada su pojedini mediji objavili da je Mirko Šijan navodno uhapšen.Odmah je porazgovarala sa Stefanom i objasnila mu da nije dobro da nastavi sa da se druži sa njim, jer svašta može da mu se desi ni krivom, ni dužnom – zaključio je izvor.

Izvor:Kurir
Foto:Instagram/lepabrenaa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter