Izvor: INFORMER
26.05.2022 u 17:06
0

OBORIO JE S NOGU! Nemanja Gudelj za Anastasijin poklon iskeširao 12.000 evra, odabrao najlepšu lokaciju na svetu

Mlada pevačica juče je proslavila 24. rođendan, a na žurku je pozvala tačno 100 gostiju. Među njima je bio i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj, koji je samo zbog nje doputovao iz Sevilje

Fudbaler Nemanja Gudelj došao je pre par dana u Srbiju kako bi sa svojom devojkom, pevačicom Anastasijom Ražnatović, proslavio njen 24. rođendan. Poklonio joj je veoma originalan poklon koji se sastojao iz više delova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

POKLON IZ SRBIJE! Džoni Dep na suđenju sa Amber Herd nosio OVU skupocenu stvar, oduševiće vas gest naše zemlje! (FOTO)

Kako saznajemo, slavljenica je od dečka dobila nekoliko vrednih poklona, među kojima je luksuzni odmor na Ibici, na koji idu zajedno za nekoliko dana.

– Nemanja je doneo Tasi buket crvenih ruža, na kome je pisalo „Volim te“! To, naravno, nije bio jedini poklon. Iskeširao je 12.000 evra za luksuzan odmor na Ibici, na koji će ići zajedno za nekoliko dana. Iznajmio je vilu sa bazenima, teretanom, poslugom, obezbeđenjem…, ali i fudbalskim terenom, gde će moći da trenira. Na večeri u Cecinoj vili bili su i Tasin brat Veljko, tetka Lidija, teča Predrag… I svi su oduševljeni budućim zetom, a naročito Ceca! Slavljenica je posle večere u ponoć oduvala svećice na torti i dočekala rođendan u zagrljaju svog momka. Odmah posle toga Tasa i Nemanja su otišli na splav, gde su đuskali do jutra – rekao je izvor.

Podsetimo, mlada pevačica juče je proslavila 24. rođendan, a na žurku je pozvala tačno 100 gostiju. Među njima je bio i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj, koji je samo zbog nje doputovao iz Sevilje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter