Izvor: KURIR
23.12.2022 u 17:25
0

OGLASIO SE IVICA DAČIĆ! LAĆINO TELO MOŽE DA SE PREUZME I TRANSPORTUJE

Srpska ambasada u Izraelu radi na tome da se do nedelje 25. decembra u Srbiju dopremi telo Milana Radulovića Laće.

Ako sve bude išlo kako je planirano, telo Milana Radulovića Laće, koji je 19. decembra pronađen mrtav na ulici u Tel Avivu, biće dopremljeno u našu zemlju kako bi ga otac Aleksandar Radulović Futa mogao sahraniti.

Ovu informaciju je potvrdio i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

– Telo je oslobođeno za preuzimanje i transport, ali obdukcioni nalaz nije stigao. Još nemamo informaciju od čega je preminuo, odnosno koji je tačan uzrok njegove smrti – rekao je šef diplomatije koji je u svakodnevnom kontaktu sa našim ambasadorom u Izraelu.

– Planirano je da u nedelju telo bude dopremljeno u našu zemlju kako bi porodica mogla da ga sahrani. Veoma mi je žao što je Milan preminuo, ta vest me je pogodila i lično jer sam ga poznavao. I njega i njegovu majku, oca… Žao mi je što je Futa ostao sam i sahranio celu svoju porodicu – rekao je Dačić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter