Izvor: OBJEKTIV
28.03.2022 u 21:52
0

ONA JE KUMOVALA NJEMU I OLIVERI NA VENČANJU: Balašević je svoju emotivnu pesmu posvetio našoj PEVAČICI

Mnogi ne znaju priču koja se krije iza Đoletovog hita

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Smrt Đorđa Balaševića potresla je mnoge širom zemlje i regiona, ali ostavio je za sobom mnogobrojne pesme i hitove koji će večno živeti. Jedna od njih je i pesma “Jedan Saša iz voza”, a ona krije tajnu koja je malo kome poznata. 

Naime, inspiraciju za ovu pesmu potražio je prvoj ljubavi pevačice Bilje Krstić, koja joj se desila tokom studija na Fakultetu muzičke umetnosti. Bilja i Đorđe su se tada družili, a iz prijateljstva se kasnije rodilo i kumstvo.

Iako je ovo bila Biljina prva ljubav najveća joj se desila sa glumcem Tihomirom Arsićem osamdesetih godina prošlog veka. Bilja iz braka sa Tihomirom ima dve ćerke Milicu i Lenku.

Tihomir Arsić je preminuo od kancera 7. decembra 2020. godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 7

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter