Izvor: OBJEKTIV
28.03.2022 u 21:57
0

„TUŽNO KAKVI SMO!“: Seki Aleksić se PODSMEVALI zbog LAPSUSA, ona se oglasila (FOTO)

Ovo nije mogla da prećuti

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pevačica Seka Aleksić veoma je aktivna na društvenim mrežama, a često svojim pratiocima zatraži i pomoć raznih vrsta. Tako je nedavno na Tviteru želela da dobije preporuku za film, ali je napravila grešku u kucanju i umesto “Triler” tražila “Trailer”, što je kratka retrospektiva filma, a ne žanr.

Ubrzo nakon toga postala je predmet podsmeha, a sada se ponovo javno oglasila i odreagovala na prozivke.

– Ljudi ti zamere grešku u kuckanju… Pitam se šta bi bilo da sam uradila zaista nešto loše… Kakvi smo to ljudi?! Šta nam se desilo da smo toliko zli? Mene to ne dotiče ništa spec, ali je tužno kakvi smo. Dobro nas Bog uopšte drži na zemlji – napisala je Seka.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter