Izvor: KURIR/S.TELEGRAF/REPUBLIKA
26.12.2022 u 17:24
0

OSKRNAVLJENA PORODIČNA GROBNICA GDE ĆE BITI SAHRANJEN LAĆA: Polomljena IKONA Bogorodice, a ovaj detalj na grobu izaziva JEZU

Telo sina pokojne Marine Tucaković Milana Radulovića Laće dopremljeno je u petak u Srbiju iz Izraela, gde je preminuo 13. decembra, a na večni počinak će biti ispraćen sutra na Novom groblju u Beogradu.

Kako prenose mediji, porodična grobnica gde će Laća biti sahranjen je navodno oskrnavljen. Na spomeniku stajala je polomljena ikona Bogorodice, dok je, pored veštačkog cveća, koje tu stoji odranije, položena i jedna sveža bela ruža.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

Na Novom groblju, gde će Milan Radulović biti sahranjen pored brata i majke, još stoje i sveće koje nisu izgorele, kao i brojanica, koju je, očito, pred put u Izrael ostavio Laća, kada je na godišnjicu smrti starijeg brata 1. decembra obišao njegov i majčin grob.

Odranije je misterija ko je uopšte i ostavio ikonu Bogorodice i malog Isusa, koja simbolizuje ljubav majke prema detetu, na Marininom grobu, pa je još čudnije šta je sada navelo nekoga da je polomi u momentu kada joj je stradao i drugi sin.

Sveže ostavljena bela ruža, ali i nekoliko sveća koje nisu izgorele očito je neko ostavio u znak preranog odlaska mladog tekstopisca, a običaj je da se beli cvet i tokom sahrane baca za kovčegom preminulog i izgovara: ,,Tebi beli cvet, meni ceo svet“.

Podsetimo, Milan Radulović tragično je preminuo u Tel Avivu, gde je pronađeno njegovo telo na ulici. Laćino telo stiglo je preko Turske u Srbiju u petak, a sahrana je zakazana za utorak na Novom groblju u Beogradu, gde će porodica od 11.30 primati saučešće.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter