Izvor:
12.09.2016 u 20:08
0

OVO NIKADA NE BISTE MOGLI DA PRETPOSTAVITE: Vidovita ZORKA otkrila ko najviše traži njene usluge!

Vidovita Zorka, žena koja je žarila i palila devedesetih godina kada su u pitanju magovi i vračevi, bila je gost emisije ,,Specijal sa Parovima'' , a pre nego što jeušla u studio, odlučila je da otkrije kako izgleda njen posao i koja branša najviše dolazi kod nje.

Zovu me političari kada počnu predizborne kampanje, ali i kada se završe. Ipak, moram priznati da moje usluge najviše traže pevači i lekari. Lekari mogu da leče ali ne mogu da vide šta se nad njima i njihovima bližnim dogodilo – priča Zorka.

Zorka priča kada je otkrila svoje sklonosti.

Sa trinaest godina sam shvatila da mogu da vidim šta će se desiti u budućnosti. Udala sam se jako mlada za starijeg čoveka koji je umro. Posle sam se udala za Dalmatinca sa kojim sam rodila još jednog sina. Imam pet sinova i unučiće. Ja sam srećna žena – zaključuje Zorka.

HappyTv.rs
Foot:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter