Izvor: KURIR
10.05.2022 u 15:38
0

POBEGAO! Darko Lazić popio sa društvom 2.000 evra, rekao da će doneti pare, pa se nije javio

Lazić, kada je trebalo da se plati, pozvao je menadžera kluba

Darko Lazić svojim neodgovornim ponašanjem u saobraćaju privukao je veliku pažnju javnosti, posebno nakon što je pre dve nedelje priveden kada je pijan i pod dejstvom narkotika vozio ulicama Beograda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Poznato je i da je pevač već godinama u velikim dugovima, a kako mediji saznaju dužan je i vlasniku jedne diskoteke u Ofenbahu, gde je pio i nije platio račun.

POZNATI DATUM I VREME SAHRANE VIDOJA RISTOVIĆA! Danas je završena obdukcija, porodica se oglasila

Kako izvor blizak jednom od radnika lokala kaže, Darko je pre nekoliko meseci prisustvovao nastupu jednog kolege u ovom nemačkom gradu, gde je došao u društvu nekoliko muškaraca i devojaka. Kao pravi džek, Lazić je u diskoteci u Ofenbahu naručivao ture, pio se viski, ali i votka, konjak, pivo, gazirani sokovi i kisela voda, a ceh je bio pozamašan.

– Darko je bio najveseliji, posebno kada ga je uhvatio alkohol. Čašćavao je konobare, svako malo im je davao bakšiš kad su dolazili. Pilo se dosta, celu noć su proveli u diskoteci i sve vreme su nazdravljali, slao je ture i prijateljima za stolom pored. Ceh je bio preko dve hiljade evra – kaže izvor i dodaje da je Lazić, kada je trebalo da se plati, pozvao menadžera kluba.

– Tada je rekao da nema dovoljno para, da je izveo društvo, kao i da će da plati dug naredne nedelje kada bude prolazio tuda, jer ima nastup. Posle toga se nije javljao, iako su ga u nekoliko navrata zvali i tražili mu da izmiri dug – kaže izvor.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter