Izvor:
05.12.2016 u 19:08
0

Potpuno iskrena: LEPA BRENA priznala krivicu, koju nikada sebi neće oprostiti! (foto)

Naime, zbog toga što mu je rođena sestra Lepa Brena, on je dobio nadimak Lepi Brenko.

– Bilo bi previše Jahića na estradi, a ja sam to prepustio sestri, koja je to znala bolje da iznese – ovako se Faruk našalio zašto nije više ostvario u muzici.

U istoj emisiji, Brena je donekle i sa tužnim izrazom na licu priznala da je ona možda i najviše kriva što njen brat nije postigao više u muzičkoj karijeri.

– I on je kriv, ali mnogo više sam kriva ja – rekla je Brena.

Pevačica je dodala da je pomogla svom bratu da može da brine o svojoj porodici, a sada mu je omogućila da se zabavlja na sceni.

Brena je otkrila i da su pre nje, njen brat Faruk i sestra Faketa pokazali talenat za muziku, a da je ona krenula da peva tokom studija zbog toga što nije imalapara.

Puls online
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter