Izvor:
05.12.2016 u 03:39
0

POZNATI MILIJARDER U ŽIVOTNOJ KRIZI: Ostavila ga žena, teško je bolestan.

U brak s njom uleteo je nakon svega nekoliko meseci veze.

Austrijski milijarder Ričard Lugner, poznat po svojim slavnim pratiljama za čuveni bal u Beču, razveo se od svoje mlađane supruge. Ništa ne bi bilo toliko zanimljivo da Ričardu nisu 84 godine, a njegovoj partnerki tek 26.

Ričard i nemačka voditeljka i Plejbojeva zečica Keti Šmic venčali su se u septembru 2014. godine, a sada su se rastali nakon sedmomesečne sudske procedure. Iako se nakon svog četvrtog braka zakleo da se više neće ženiti, mlada Keti uspela je da ga uveri da ponovno kaže "da".

Njihov raskid prošao je u prijateljskom tonu, a Lugner je rekao da je proveo predivno vreme s Keti. U brak s njom uleteo je nakon svega nekoliko meseci veze. Nije poznato šta će razvodom Keti materijalno dobiti, ali zna se da će zadržati luksuzan automobil i vilu van Beča. Navodno će primati i mesečnu alimentaciju.

Iako nije ulazio u pravnu bitku s Keti, ovo je jako teška godina za milijardera. Osim razvoda, nedavno mu je dijagnostikovan rak prostate pa će uskoro morati na zračenja.

Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter