Izvor:
05.12.2016 u 01:36
0

IZDRŽI LEGENDO: Srpski glumac za dlaku izbegao smrt!

Proslavljeni srpski glumac Ljubiša Samardžić operisan je juče u Kliničkom centru Srbije.

Kako „Alo!” saznaje, operaciju na glumčevom mozgu je izveo tim najboljih lekara, a hirurška intervencija je trajala nekoliko sati. On trenutno leži na intenzivnoj nezi neurohirurškog odeljenja KCS-a i očekuje ga duži oporavak.

Kako saznajemo, zdavstvene tegobe koje je Ljubiša imao u prethodnom periodu i koje su mu narušavale zdravlje zahtevale su hitnu intervenciju, zbog čega je juče i operisan.

– Operacija je dobro protekla i tokom nje su svi životni parametri Samardžića bili u redu. Doktori su zadovoljni kako je protekla operacija i rani postoperativni tok protiče onako kako su lekari predvideli. On je van životne opasnosti i o njemu brine najboli tim, koji sve vreme proverava Ljubišino stanje i prati oporavak – kaže naš izvor iz Kliničkog centra Srbije.

– Ljubiša je juče bio prvi na programu za operaciju i hirurški zahvat na njegovom mozgu je izveden uspešno. Očekuje ga dug oporavak, zbog čega će narednih dana biti hospitalizovan – dodaje naš izvor.

Uz njega je sve vreme supruga Mira. Ljubiša je 19. novembra napunio 80 godina, a niko od kolega po njegovom ponašanju nije ni slutio da je bolestan, jer Samardžić očigledno nije želeo da ih opterećuje.

– Zaista nisam znala da je Ljubiša u bolnici, sada to čujem prvi put od vas. Ne znam ništa o njegovim zdravstvenim problemima. Bolesna sam, imam 39 temperaturu, pa ne mogu da pričam – kaže Ljiljana Blagojević.

Mladi glumac Milan Vasić je o Samardžićevom zdravstvenom stanju saznao iz medija.

-Uporno pokušavam da ga dobijem, ali je njegov mobilni nedostupan. Nadam se da nije ništa ozbiljno jer mi je do njega veoma stalo. On je čovek koji me je stvorio i gledam na njega kao na drugog oca. Ljubiša se nikada nije žalio ni na šta, on je čovek zmaj i od njega ne biste mogli čuti da mu nešto fali – kaže Vasić

Ovom informacijom smo iznenadili i Mirku Vasiljivić.

– Ne znam ništa o tome što se dogodilo Ljubiši. Upravo se vraćam iz Banjaluke, gde sam sa glumcima iz serije „Jesen stiže, dunjo moja”, koju je Ljubiša režirao, igrala predstavu. Juče smo spominjali kako bi trebalo da ga nazovemo jer se nismo videli duže vreme, a evo koja informacija nas je zatekla. Videla sam ga poslednji put pre šest meseci ispred televizije i tada je sve bilo u redu – kaže glumica.

Alo
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter