Izvor:
05.12.2016 u 01:17
0

OTKRIO VELIKU TAJNU: Evo koja pevačica je Halidova neostvarena ljubav!

Halid Muslimović danas je srećno oženjen, a nekada je bio pravi zavodnik. Njegova koleginica Dragana Mirković otkrila je detalje iz pevačeve mladosti, a on sam je priznao da je jedna poznata dama njegova neostvarena ljubav.

Naime, Dragana je rekla da su nekada najbolje cice uzdisale za Halidom Muslimovićem.

– Najjače misice su čekale, a kakve je devojke imao… ali ima i sada divnu ženu i decu. Sve u svoje vreme. On ne voli da se hvali – rekla je Mirkovićeva u emisiji kod Lee Kiš, a potom je Halid otkrio da je jedna pevačica njegova neostvarena ljubav.

– To su neke stavri koje nosim u sebi. Bilo je više žena, a evo Zlata je moja neostvarena ljubav – rekao je Halid, što je Zlata potvrdila.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter