Izvor:
04.10.2017 u 03:43
0

PRETUŽNO: Ovako se Isidora Bjelica oprostila od Done Ares

Region je potresla vest da je pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula nakon trogodišnje borbe sa karcinomom.

Dona se do poslednjeg dana borila protiv ove teške bolest. Svi su joj se divili zbog toga i mislili da će pevačica pobediti karcinom, ali nažalost dočekala nas je vest o njenoj preranoj smrti.

Od Done su se oprostile brojne kolege poput Indi i Edite Aradinović, Milice Todorović, Aca Lukas i drugi, a sada je saučešće preko društvenih mreža izrazila Isidora Bjelica, koja se bori sa kancerom.

– Počivaj u miru, divna Dona Ares. Pokazala si u ovoj strašnoj borbi da si najhrabrija, najdivnija i puna ljubavi. Divim ti se iz dubine duše – napisala je Isidora na Tviteru i rasplakala svoje pratioce.

Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter