Izvor:
04.10.2017 u 03:56
0

POTRESAN GOVOR: Elen Dedženeris rasplakala sve govorom posvećenom žrtvama Vegasa!

Komičarka i slavna TV voditeljka Elen Dedženeris u svojoj autorskoj emisiji održala je govor zbog kog joj se divi ceo svet.

Nakon tragedije u Las Vegasu u kojoj je ubijeno 59 osoba, a povređeno 525 osoba, Elen je odlučila da posveti emisiju nastradalima i tom prilikom održala govor koji je rasplakao, ali i zadivio gledaoce.

– Budite dobri jedni prema drugima. Slomljena sam i moje srce je uz porodice nastradalih. Pogodilo me veoma ovo što se dogodilo u Vegasu. Mislim, to je Vegas, mesta u koje je predviđeno za zabavu i u kome pomisliš da ne postoje šanse da ti se nešto loše desi. mnogo se toga dešava u svetu. Ljudi se oporavljaju od stravičnog zemljotresa u Portoriku i na kraju, sada se desi nešto ovako. Ne znam za ves, ali ja sam i tužna i anksiozna i bespomoćna. I na granici sam da izgubim svaku nadu, ali jednostavno ne smemo to da dozvolimo. Uvek sam govorila da više ima dobrog u svetu, nego lošeg i dalje ću govoriti i verovati u to. I to je ono na šta trebamo da se fokusiramo. Vidim to svuda – rekla je Elen koja je dodala da joj bilo veoma teško da dođe na snimanje emisije.

– Kada sam se probudila, prvo šta sam pomislila jeste, "Kako ću danas da vodim šou?", ali došla sam jer poštujem moj posao i jer želim da vidim svetlost u ljudima koji rade dobre stvari u svetu. Svet je pun sjajnih ljudi. Dobro će uvek pobediti zlo. Ljubav će uvek pobediti. Mi ćemo naš šou uvek posvetiti dobrim ljudima – rekla je Elen u dirljivom govoru.

Happytv.tv
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter