Izvor: Happy BSC
23.01.2021 u 18:28
0

PROMENILA IZGLED I IZAZVALA HAOS: Pogledajte kako uspešna Ruža izgleda u sasvim drugačijem izdanju (FOTO)

Mlada influenserka i pevačica Ruža Rupić, počela je da snima za Jutjub kada je imala samo 14 godina, a od tada atraktivna plavuša je postigla veliki uspeh.

Ona je vlogerka i pevačica. Ima skoro 400.000 pratilaca na socijalnoj platformi „Instagram“, i važi za uzor svojim vršnjakinjama, a za seks bombu medju svojim vršnjacima.

Podsetimo kako je uspešna devojka došla na ideju da snima i postavlja svoje snimke na kanal You tube:

– Ja sam imala saobraćajnu nesreću, polomila ključnu kost i rebro, i tada sam shvatila da ako tada ne uradim nešto možda neću imati kad. Tako  je sve počelo – otkrila je Ruža pre nekoliko godina medijima.

Njene objave na „Instagramu“ su uvek dobro propraćene, a nedavna slika izazvala je pravi haos.

PROČITAJTE JOŠ

MANIJAK ISTRAUMIRAO DETE: Uznemiravao devojčicu na autobuskoj stanici u Nišu, komšije upozoravaju da mu to nije prvi put

ISPLIVAO SNIMAK ŽESTOKOG SUKOBA Kapetan Dragan i Šešelj u žestokom sukobu dok Hrvati pucaju (IZA BRAVE, večeras u 20.50)

KORONA PRESEK: Manje od 1.500 novozaraženih, preminulo 19 pacijenata, DOSAD VAKCINISANO 163.355

TELEFONI ZVONE NON STOP: Volonteri u Beogradu prijavili oko 10.000 penzionera za vakcinaciju

Ruža je pokazala novu frizuru koja se veoma svidela njenim fanovima, pa je dobila pregrštkomentara i mnoštvo lajkova.





Od nedavno je singl, pa muški deo njenih fanova pokušava da dođe do Ružinog srca.

Ko će uspeti da je osvoji, ostaje da ispratimo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter