Izvor: mediji
23.01.2021 u 14:22
0

PREMINUO čuveni američki televizijski voditelj Leri King!

Početkom januara voditelj je hospitalizovan zbog toga što je bio pozitivan na korona virus

PROČITAJTE JOŠ

DAČIĆ O RAZGOVORU SA MEKLALISTEROM: Treba se usredsrediti na pitanja zajedničkih imenitelja

OTVARANJE PANDORINE KUTIJE: Bolno iskustvo žrtve koju je SILOVAO stric dok mu se žena porađala

DR AŠANIN NAJAVIO: Tri beogradske klinike danas izlaze iz kovid sistema

Američki televizijski voditelj Leri King preminuo je u 87. godini.

Kako je naveo Dejli mejl, čuveni američki televizijski novinar Leri King početkom januara hospitalizovan je pošto je test pokazao da je pozitivan na korona virus.

Kako navodi britanski medij, King (87) koji je poznat po intervjuima emitovanim na Si-En-Enu, prebačen je tada u bolnicu nakon što je jedan od gostiju njegove emisije hospitalizovan u Los Anđelesu.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

ZAPOČINJANJE PREGOVORA: Zvezda ostaje bez favorita

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U BANJALUCI: Uhapšene četiri devojke iz Srbije

RADOVI NA VIŠE PUTEVA: Zabrana za šlepere

King je pripadao rizičnoj grupi pacijenata zbog godina i lošeg zdravlja. Imao je brojne zdravstvene probleme, uključujući srčani udar, rak prostate i pluća, i dijabetes tipa dva.

Pored lošeg zdravstvenog stanja, King je morao da se nosi i sa činjenicom da njegovi najbliži ne mogu da ga posećuju u bolnici, 23 godine mlađa supruga Šon King, kao i dva sina Čens i Kenon.

King je američki radijski i televizijski voditelj, koji je 1970-ih postao jedan od najslušanijih radio-voditelja u SAD, da bi svetsku slavu stekao kao voditelj popularnog talk showa koji se emitovao od 1985. do 2010. Dobitnik je mnogih prestižnih novinarskih nagrada, i smatra se jednom od ikona popularne kulture u SAD.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter