Izvor: Blic.rs
03.10.2020 u 11:08
0

PROPUSTIO PONUDU OD 250 MILIONA: Bred Pit bez razmišljanja ODBIO NOVAC

Ako je verovati pisanju stranih medija, glumcu novac trenutno i nije najveći prioritet. Osim što se na njegovom računu zahvaljujući dugogodišnjoj glumačkoj karijeri nalazi pozamašan iznos, trenutno je u procesu brakorazvodne parnice sa bivšom suprugom, 45-godišnjom glumicom Anđelinom Džoli, u kojoj će odlučiti koliko će imovine morati da podeli sa njom.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ U NEZVANIČNOJ POSETI BEOGRADU NA VODI: Predsednika Srbije ovakvog do sada niste videli (FOTO)

PREŽIVELA JE HOROR: Tukao me svake sedmice, lomio zube i rebra

ISKORISTITE VIKEND SA TOPLIM VREMENOM: Sutra uveče nagli pad temperature

RELATIVNO MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Tri saobraćajke, bez teško povređenih

TRAMP NIJE PRENEO NADLEŽNOST NA PENSA

Holivudski glumac Bred Pit, ulogama u brojnim filmovima u više navrata je pokazao, između ostalog, koliko je odličan glumac. Koliko je i dalje tražen dokazuje činjenica kako je nedavno dobio ponudu glavne uloge u filmu „Matriks“ kojom bi zaradio više od 250 miliona dolara. No, čini se kako glumac trenutno ima pametnijeg posla jer je bez razmišljanja odbio ponudu, pišu strani mediji.

Poslednjim pojavljivanjem u filmu „Bilo jednom u Holivudu“ oduševio je režisere spomenutog filma, koji su osim njega na snimanje pozvali i brojne druge glumce, među kojima se našao i Vil Smit. Uprkos finansijskoj prilici, koju bi retko ko odbio, Bred je navodno odlučio da uzme mali predah od glume te se narednih meseci, kako nagađaju strani mediji, posvetio se novoj vezi sa 27-godišnjom nemačkom manekenkom Nikol Poturalski. Uz nedostatak vremena, kao dodatan razlog u razgovoru za strane medije naveo je kako ne bi mogao da se zamisliti u takvoj ulozi i kako je to radno mesto ipak suđena nekome drugome.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter