Izvor: telegraf.rs
08.10.2020 u 20:17
0

PROVALIO U FUDBALEROV DOM! Lopov provalio u Ronaldovu višespratnu vilu: Nećete verovati šta je samo ukrao

Razbojnik je upao na imanje Kristijana Ronalda na Madeiri i vilu na sedam nivoa, kroz garažu, kada ju je otvorio čovek koji održava imanje.

Policiju je pozvao jedan od članova Ronaldove porodice mada nije sigurno da li je njegova majka Dolores bila u kući u trenutku provale.

Isto se ne može za sada tvrditi ni za njegovog brata Uga, ali je poznato da je u tom trenutku Ronaldo bio na na međunarodnoj dužnosti sa Portugalom, dok je njegova partnerka Georgina bila u Parizu na modnoj reviji.

Ono što jeste poznato, jeste to da je lopov odneo tek nekoliko sitnica i potpisan dres Juventusa koji je procenjen otprilike na oko 200 evra.

Policija je identifikovala počinioca na osnovu snimaka sigurnosnih kamera, ali za sada niko nije uhapšen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter