Izvor: ALO.RS
26.07.2021 u 14:31
0

RASPLET DOGAĐAJA: Ana napravila šokantan potez, objavila zajedničku fotku Nataše i Raste dok su prisniji, a svi se pitaju samo jedno! (FOTO)

Nikolićeva je jednim potezom iznenadila sve

PROČITAJTE JOŠ:

ANA BRNABIĆ ZAVRŠILA POSETU U PČINJSKOM OKRUGU: Dosta je urađeno, ali imamo još posla

VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE USMRTIO 10 LJUDI PRIZNAO KRIVICU!

BESPLATAN sportski kamp za decu iz Srbije, regiona i dijaspore

Pomoć sugrađanima sa malim primanjima: KO IMA PRAVO NA GARANTOVANU PENZIJU?

Danima javnost bruji o netrpeljivosti koja vlada između Nataše Bekvalac i Ane Nikolić nakon izbacivanja spota sa njenim bivšim mužem Rastom. 

Anu su navodno razljutile i priče da su Nataša i Rasta navodno u ljubavnoj vezi, ali i saznanje da je Novosađanka zakazala promociju na Adi Ciganliji baš u isto vreme kada je ona pevala na otvaranju jednog kluba u Beton hali u Beogradu. 

Naime, međutim, sada je Nikolićeva jednim potezom iznenadila sve. Ona je na Insta storiju objavila spot za duetsku pesmu svog bivšeg partnera i koleginice na kojoj su i te kako prisni.

 

Misterija je šta je navelo Anu da napravi ovaj potez, a mi se nadamo da je u pitanju čisto promosivanje svog muža i nove pesme koju je uradio sa svojom koleginicom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter