Izvor: ALO
18.11.2021 u 10:53
0

SAMO ŠIROKO: Soraja na rođendansku žurku došla helikopterom, a ovo su svi detalji glamurozne proslave (FOTO)

Celokupna proslava je koštala malo bogatstvo, a tim dekoratera se pozabavio i najsitnijim detaljima

Soraja Vučelić poznata je po luksuznom načinu života, ali ovaj put nadmašila je samu sebe. Starleta koja uživa u skupocenim automobilima, dijamantima, odeći, putovanjima na egzotična mesta koristi svaku priliku da javnosti pokaže da živi na visokoj nozi, a ovoga puta za rođendansku proslavu iskeširala je basnoslovnu sumu novca. 

Naime, ona je rođendan odlučila da proslavi u Turskoj, gde je za preko dvadeset najbližih prijatelja platila smeštaj u prestižnom hotelu, a na žurku je stigla helikopterom.

– Soraja voli raskoš i luksuz i ne krije da uživa u tome. Želela je da ovaj rođendan obeleži i da se razlikuje od prethodnih. Poznato je da voli Tursku, zbog toga je odlučila da rođendansku žurku napravi upravo tamo – otkrio je na samom početku razgovora izvor blizak starleti.

– Njena najbolja drugarica Ana Korać nije izostala sa slavlja, a Soraja je obezbedila smeštaj svim prijateljicama koje su doputovale iz Beograda. One su boravile u prestižnom hotelu sa pet zvezdica, u apartmanima, i bile su tretirane kao kraljice – rekao je naš izvor.

– Sve je bilo gala. Celokupna proslava je koštala pravo malo bogatstvo, a tim dekoratera se pozabavio i najsitnijim detaljima. Rođendanska žurka je počela u hotelskom restoranu, a onda su devojke otišle na jahtu gde su nastavile provod. Vozile su se Istanbulom, šampanjac, vatrometi i muzika nisu izostali, a u jednom trenutku dok su plovili Bosforom na mostu ispred njih pojavio se natpis od zelenih svetala „Srećan rođendan, Soraja“ na engleskom – otkrio nam je izvor.

 

– Uz poslugu, na jahti su bile i plesačice u brazilskim kostimima koje su dodatno podigle atmosferu. Žurka je trajala do ranih jutarnjih časova, a slavljenica nije krila uzbuđenje i sreću što je 35. rođendan proslavila u krugu pravih prijatelja. Muškaraca na žurki nije bilo, a devojke u provokativnim toaletama zabavljale su se uz muziku i alkohol čitave noći – rekao je izvor za kraj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter