Izvor: Informer
16.11.2021 u 21:13
0

SELMA I SLOBA RADANOVIC SNIMILI DUET, A EVO I KAKO JE DOŠLO DO TOGA!

Pevačica Elma Sinanović snimila je pesmu i spot sa Slobom Radanovićem, a pred našim kamerama otkrila je kako je došlo do njihove saradnje.

– Za to je glavni „krivac“ moj producent Mersad Hadžić koji je napravio fenomenalnu pesmu i on je nekako video Slobu i mene u toj pesmi – rekla je Elma, koja je otkrila da joj je celo leto bilo radno:

– Radila sam celo leto, zaželela sam se publike i živog nastupa – rekla je pevačica, a onda progovorila o početnom honoraru:

PROČITAJTE JOŠ:ZNAM DA JE ON VELIKI BORAC! Zorica Marković poslala Hasanu jake reči podrške nakon što je hitno hospitalizovan: Neka je Gospod Bog uz njega!

– Nikad nisam pevala u kafani i nisam pevala za honorare, udala sam se za bogatog muža i onda sam tako sve dobila na tanjiru. Izvinjavam se svima koji su radili, ali ja to nisam. A sada je mnogo lepa cifra. Hvala svima koji misle da ja vredim i što plaćaju (smeh) – rekla je Elma, koja je otkrila da Cecina ćerka, Anastasija Ražnatović, voli njenu muziku.

– Anastasija voli sve moje stare pesme koje ja ni ne forsiram na svojim nastupima, to su sve prelepe balade, što pokazuje da Anastasija ima fenomenalan ukus – rekla je pevačica i otkrila da li Anastasija može da nasledi Cecu:

– Nikad se ne zna, ali svakako ide pravim stopama, to kod nje ide jako dobro i meni se to dopada – rekla je Elma, 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter