Izvor: ALO.RS
13.08.2021 u 07:46
0

„SKLONITE TU SELJANU!“: Supruga poznatog fudbalera sramno komentarisala doček sportista, usledio brutalan odgovor Milice Todorović!

Ove objave podeljene su bezbroj puta u poslednjih 24 sata, bilo je onih koji su je podržali

PROČITAJTE JOŠ:

OTAC VOZIO PIJAN I BEZ DOZVOLE – U KOLIMA SVI BEZ POJASA! Detalji užasne nesreće u kojoj je povređena SEDMOČLANA porodica!

DANAS SLAVIMO SVETU ANGELINU: Pročitajte molitvu zaštitnice siromašnih

MUZIČKI UREDNIK IZ BEOGRADA PRONAĐEN MRTAV U STANU

Supruga fudbalera Nikole Lazetića, Sonja Lazetić, koju je javnost upoznala i kroz dokumentarni film „Vidimo se u čitulji“, izazvala je pravu buru na Tviteru kada je komentarisala doček naših olimpijaca u Beogradu.

– Sledeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana…

Ove objave podeljene su bezbroj puta u poslednjih 24 sata, bilo je onih koji su je podržali, ali i onih koji su joj poručili da Milica bolje peva od mnogih drugačije profilisanih pevača, te da o njenim muzičkim kvalitetima ne treba suditi.

Na to je Sonja poručila da je na odmoru i da uživa u koktelima, te da neće da se svađa.

U PR službi Milice Todorović kažu da ovakvim izjavama ne daju na značaju.

– Milica se uvek vodila time da nije bitno šta se kaže, nego ko kaže. Nakon tako dobre žurke i dočeka sportista nema potrebe komentarisati bilo šta. Milicu su izabrali sportisti. Uostalom, ona je pevačica sa širokim opusom žanrova, pevala je i u operi kod Emira Kusturice „Dom za vešanje“, oni koji treba to nisu zaboravili – kažu u PR službi pevačice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter