Izvor: telegraf.rs
08.04.2022 u 12:59
0

ŠOKANTAN PREOKRET! Karleuša je uletela u TUŽILAŠTVO i OPROSTILA Dušku, ono što je rekla pred tućiocem sve je iznenadilo

Pop zvezda Jelena Karleuša danas je u Prvom osnovnom tužilaštvu rekla da ne želi da krivično goni supruga fudbaler Duško Tošić, saznaje „Telegraf.rs“.

Podsećanja radi, dana 07.01.2022. godine, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kontaktiran je od strane policijskih službenika PS Savski venac povodom događaja koji se istog dana odigrao između supružnika J.K. i D.T.

U konsultaciji sa dežurnim zamenikom javnog tužioca, prema D.T. su od strane policijskih službenika PS Savski venac izrečene hitne mere privremenog udaljenja učinioca iz stana i privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

Postupajući u predmetu, tužilaštvo je naložilo nadležnom odeljenju Gradskog centra za socijalni rad da izvrši potrebne provere i o tome dostavi tužilaštvu izveštaj, što je učinjeno dana 03.03.2022. godine, nakon čega je dana 08.04.2022. godine u prostorijama tužilaštva sa oštećenom J.K. obavljen razgovor. Ista je tom prilikom izjavila da ne želi da se njen suprug D.T. krivično goni zbog predmetnog događaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter