Izvor: ALO
17.04.2022 u 20:30
0

ŠPANCI ODUŠEVLJENI NAŠOM PREDSTAVNICOM! Obratila se videom i poručila samo jedno, svi je pozdravili velikim aplauzom (VIDEO)

Predstavnica Srbije pripremila je poseban nastup za publiku u Madridu

U Madridu održan je poslednji predevrovizijski koncert, na kom je nastupilo 29 zemalja koje učestvuju ove godine na Evroviziji u Torinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naša predstavnica Konstrakta iz zdravstvenih razloga nije učestvovala na manifestaciji, ali je zato priredila posebno iznenađenje za sve evrovizijske fanove.

OTKAZALA NASTUPE! Šok odluka Konstrakte, odmah je otkrila razlog!

Na evrovizijskom koncertu u Madridu španskim fanovima predstavilo se 29 takmičara ovogodišnjeg „Evrosonga“.

Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta je zbog zdravstvenih razloga bila sprečena da prisustvuje događaju u Madridu, ali je prisutnima u dvorani poslala specijalne pozdrave na španskom.

– Zdravo, ljudi. Beograd ovde. Mnogo sam tužna što nisam sa vama večeras. Očigledno je da nisam dovoljno prala ruke. Ne dajte se zavarati, dame i gospodo, ja ne znam španski, samo sam gledala ‘Korak napred’ godinama. Ljubim vas – navela je Konstrakta u video-poruci.

Uprkos tome što nije mogla da nastupi, predstavnica Srbije pripremila je i poseban nastup za publiku u Madridu, koji je bio drugačiji od onoga što smo videli u Izraelu i tokom nastupa u emisiji u Hrvatskoj.

Cela dvorana je pevala uz Konstraktin nastup i svi su bili oduševljeni i pozdravili predstavnicu Srbije ovacijama.

„Pesma Evrovizije“ se bliži. Prvo polufinale se održava 10. maja, a dva dana Konstrakta nastupa u drugoj polufinalnoj večeri. Finale, u kojem će nastupiti 25 predstavnika, zakazano je za 14. maj.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter