Izvor: HappyBSC/Kurir.rs
28.07.2022 u 22:09
0

SVADBENO PUTOVANJE SU PROVELI ZAJEDNO U VENECIJI: Irfan Mensur se s bolom prisetom najlepših životnim momenata koje je doživeo sa kolegom Brankom Cvejićem!

Odlazak legendarnog dramskog umetnika Branka Cvejića pogodila je kako mnogobrojnu publiku, tako i kolege, među kojima je i čuveni Irfan Mensur koji se prisetio neprikosnovenog umetnika. 

ZADNJE DANE PROVEO NA RESPIRATORU! Irfan Mensur ga je poslednji video, otkriva detalje smrti Branka Cvejića

– On je došao u JDP u paketu sa Bojanovim bebama, četiri godine pre mene. Posle toga je godinu dana pre mene došao Aleksandar Berček, pa Žarko Laušević, pa Ćetković, Glogovac i tako dalje.

Mensur je potom publici otkrio i kako je izgledao njihov prvi susret. 

– Branko je bio lafčina, beogradska lafčina. Ja sam došao iz Niša i upoznao jednog pravog Beograđanina. On je bio gospodin i po ponašanju i po razgovoru. Hajde da idemo do banalnosti, do toga da je mirisao, to je bio čovek koji ima pedigre. Svi znamo ko su mu otac, deca, žena, znamo njegovo poreklo. Nikada nismo pričali o Cveji a da nismo pričali i o njegovoj supruzi Vesni.  Mislim da su oni u braku otkad su se rodili. Sećam se vremena kada nije bilo telefona, a mi zaglavimo u kafani i tada priđe konobarica, i mi svi znamo da je to Vesna. Ne znam šta je govorila, ali je imala mnogo strpljenja, proveravala ga je samo da vidi da li je sve u redu. Vodili su brigu jedno o drugom – objasnio je Ifran, pa je dodao kako su  izgledale druženja tokom svih ovih godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Cveja je bio neposredan čovek, tako ću ga i pamtiti. Ja sam ulazi u prvi brak, sedeo sa suprugom u salonu JDP, svi su nam čestitali, bili smo svima tobože dragi. Počnemo priču da ćemo na bračno putovanje i postavlja se pitanje gde ćemo, imamo razne predloge i iskoči predlog da odemo u Veneciju, zvuči romantično i mi rešimo da idemo tamo. U jednom trenutku Cveja kaže: „Idem i ja sa vama“. Tako sam ja sa Brankom Cvejićem i mojom ženom išao na svadbeno putovanje i divno smo se proveli. On je bio takav čovek, zašto ne bi išao, pogotovo zato što sam ja njemu rekao zašto da ne.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter