Izvor: KURIR
08.11.2022 u 21:24
0

TEA TAIROVIĆ ZAPALILA BEČ! Kraljica bakšiša mešala KUKOVIMA na bini, napravila haos, a onda PRIZNALA OVO! (VIDEO)

Pevačica Tea Tairović se oglasila nakon nastupa u Beču, a nastupom ponovo nikoga nije ostavlja ravnodušnim.

Tea redovno priređuje publici provokativne momente i stajlinge, i baš kada njeni fanovi pomisle da su sve već videli, ona iznenadi nečim novim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SORAJA U TEŠKOM STANJU?! Lekari u Hrvatskoj daju sve napore da je spasu, odveli je na još jednu OPERACIJU, evo zašto je kritično

Tea Tairović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Tea, koja je početkom oktobra bila privedena, bukirana je mesecima unapred, vikendi su joj radni, peva gotovo svako veče, a prethodnog vikenda je nastupila u Beču, gde se pred fanove pojavila u providnoj haljini s resama i pokazala atribute.

Priznala je na društvenim mrežama da je imala tremu, ali na sceni se to ni najmanje nije videlo, budući da je atmosferu dovela do vrhunca i definitivno priuštila fanovima nezaboravno veče.

Uvijala se, mešala kukovima, klekla pred publiku i ko zna koji put izvela svoj se*si ples.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter