Izvor: KURIR/REPUBLIKA
02.10.2022 u 17:12
0

VELIKA ISPOVEST SLAĐE ĐOGANI! Muvali je MILIONERI, a završila sam sa ĐOLETOM, otkrila i šta joj je NAJVIŠE smetalo kod njega!

Pevačica Slađa Delibašić, koja je devedesetih harala estradom s tadašnjim suprugom Đoletom i njihovom dens grupom Đogani fantastiko, prisetila se tih vremena i otkrila da je mogla mnogo bolje da se uda.

Naime, ona kaže da su joj se nudili milioneri iz inostranstva, a ona je izabrala densera zbog kojeg je ostavila i dečka košarkaša da bi s Đoganijem otišla na turneju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DIRLJIVO! Sada je jasno zašto ga ŽENE toliko vole! Ovim je SVE rekao!

– Nekad se pitam da li je moguće da ja, pored svih milionera tada u Italiji, koji su se kačili za mene, izaberem Đoleta. Devojke koje su tad bile sa mnom u grupi sad žive kao kraljice. Jedna Vesna se udala za lika koji ima fabrike obuće, Renata se udala takođe za jednog koji ima lance nekih restorana. Kažem sebi: „Gde mi je onda pamet bila“, ali ne kajem se – priča iskreno Slađa i opisuje kako je završila u ljubavi s bivšim

– Ja sam odmah posle srednje škole otišla s Đoletom da nastupamo po Italiji, pre toga sam imala simpatiju iz Partizana košarkaša Vladu Dragutinovića. Raskinula sam pre polaska i nekad žalim što sam krenula tim putem. Možda da sam ostala u Mitrovici, bila bih sasvim nešto drugo. Neko pokajanje uvek postoji u čoveku – priča Slađa.

Pored oca sportiste Juga Delibašića i brata fudbalera Igora, Slađa je bila prvak Beograda u plivanju za Partizan, a igrala je i rukomet za Radnički, dok je atletiku trenirala u Crvenoj zvezdi. Na kraju je završila kod Lokice Stefanović kao plesačica, gde je i upoznala Đoleta Đoganija. Vrlo brzo su počeli da rade, ali i žive, kao par, što je najteže palo, priznaje, njenom ocu.

– Mom ocu je bilo najteže kad sam mu saopštila da sam trudna i da se udajem za Đoleta. To mu je bilo katastrofa. Želeo je više. Mi s Kosova biramo muškarca za ceo život, da bude tvoje vere. Nisam tad tako gledala na ljude, delim ih na pozitivne i negativne. Sada bih drugačije uradila definitivno. Bila mi je bitna njegova duša i kakav je čovek, tek posle sam upoznala njegovu porodicu. Kažu da ne treba gledati ko je i šta je, ali parametri ipak postoje i to mogu da primenim sad kod dece – naglasila je Delibašićka, pa se osvrnula na krah braka s Đoganijem:

– Počeo je da mi smeta taj zajednički nastup s Đoletom, trebalo je da me pusti da budem lider na bini, tako da sam odlučila da nastavim sama s decom, da izađem iz zajedničke kuće, znala sam da ću uspeti i to je najveća moja snaga. Želela sam da dokažem da mogu sama.

 

U vreme kada su se rastali kružila je priča da su se razveli zbog denserove današnje supruge Vesne (tada Trivić), koja je bila plesačica kod njih u grupi i učila od Slađe, koja ju je dovodila i u kuću jer ju je smatrala prijateljicom, da bi joj ona na kraju preotela muža.

Inače, Delibašićka iz braka s Đoletom ima dve ćerke Silviju i Marinelu, dok denser iz braka s Vesnom, koja je, osim u njegovom životu, i u grupi Đogani fantastiko preuzela Slađinu ulogu, ima još dvoje dece, sina Adrijana i ćerku Lorenu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter