Izvor: KURIR
02.10.2022 u 17:07
0

SVE ŠOKIRALA NOVOM FRIZUROM! Nikoliju ovako niko nije mogao ni da je zamisli, zbog promene je urnišu (FOTO)

Nikolija Jovanović važi za jednu od najstilizovanijih pevačica među mlađim generacijama, a prati je i epitet hrabre jer se ne libi da eksperimentiše sa različitim frizurama i modnim trendovima.

Nikolija Jovanović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Međutim, to samo po sebi znači da ujedno izaziva i negativne komentare, a upravo je to bio slučaj sa njenom poslednjom objavom na društvenim mrežama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DIRLJIVO! Sada je jasno zašto ga ŽENE toliko vole! Ovim je SVE rekao!

Naime, Nikolija je pozirala sa šatiranom kosom i šiškama, što je izazvalo nemali broj komentara, ali i same crte njenog lica.

Nikolija Jovanović
FOTO: PRITNSCREEN

„Jako volim Nikoliju, ali ovo mi je očajno“, „ne treba uvek i menjati nešto samo da bi bio drugačiji“, „šta se desi od onako lepe žene?! Ja se nadam da je ovo neka maska za spot u kom glumi zlu vilu iz bajke“, „ženo, šta učini od sebe?!“, „sačuvaj Bože“, nizali su se bez konca i kraja komentari na Tviteru.

Poznati reper Relja Popović godinama uživa u ljubavi sa nevenčanom suprugom Nikolijom Jovanović sa kojom ima dve ćerkice Reu i Hanu, a tek nedavno je otkrio kakav odnos imaju njih dvoje na sceni a kakav u njihova četiri zida, i najavljuje da će se ozbiljnije posvetiti glumačkoj karijeri.

„Srećan sam što imam priliku za to. Zajedno smo nastupali na jednom festivalu i bilo je baš lepo. Mi se zaista odlično razumemo. Nikolija i ja se nikada nismo posvađali. Možda baš zato što se bavimo istim poslom!“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter