Izvor: Kurir
25.02.2024 u 09:19
0

NIKOLIJA – NEKAD I SAD! Pevačica korigovala sve što joj se ne dopada! Mnogi je NEĆE PREPOZNATI! Transformacija

Nikolija Jovanović pažnju medija je privukla kao ćerka folk zvezde Vesne Zmijanac, a veoma brzo izborila se za svoje mesto pod suncem.

Ipak, kad je 2011. godine počela da krči svoj muzički put, mlada pevačica izgledala je znatno drugačije nego danas, a krasila ju je duga plava kosa.

Uskoro ju je zamenila braon nijansama, a sve ove godine fanovi su mogli da je vide u raznim izdanjima. Sa šiškama ili bez njih, s kratkom ili dugom frizurom, neretko je volela da iznenadi i neobičnim modnim kombinacijama.

Jovanovićeva je dovoljno smela da isprati svetske trendove, što njena publika voli da vidi.

Međutim, Nikolija je išla i pod nož kako bi korigovala delove tela koji joj se nisu dopadali, a koje modni eksperimenti nisu mogli da stave u drugi plan.

Plastičnog hirurga posetila je zbog povećanja poprsja, a na licu je doterala nos i jagodice. Danas je zadovoljna svojim izgledom, pa je usredsređena na podizanje ćerke i muzičku karijeru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter