Izvor: alo
25.02.2024 u 12:24
0

POSEBNA PORUKA ZA NJEGA: Tanja Savić ovo nikad do sada nije uradila javno

Pevačica nije mogla sa sakrije emocije, a dečku je priredila i iznenađenje koje ga je ostavilo bez teksta

Pevačica Tanja Savić uživa u vezi sa pilotom Muhamedom Bešićem i ne krije da je nikad srećnija u životu, a najnoviji njen potez sve je oduševio.

Tanja je, naime, napravila presedan u karijeri, budući da je nedavno prekinula nastup kako bi svom dragom čestitala rođendan.

– Želim da čestitam jednoj mojoj dragoj osobi rođendan. Ja ne znam da li je ta moja draga osoba večeras tu. Moj momak večeras slavi rođendan, želim mu sve najlepše. Tu je on, ali mislim da je otišao u bekstejdž. Ljubavi moja, želim ti sve najlepše. Da te sreća prati – rekla je Tanja, a njen dečko je snimak podelio na Instagramu uz emotivne reči.

Ljubavi moja, hvala ti na svemu. Ti si moja sreća i tvoj osmeh je moj najveći poklon – napisao je Muki.

Ali tu nije bio kraj. Tanja je nakon nastupa priredila Bešiću i iznenađenje, koje je njega ostavilo bez teksta, a sve je podelio na pomenutoj društvenoj mreži.

 Moja ljubav i njena spontana iznenađenja – napisao je Muki.

instagram

Podsetimo, Muhamed, inače pilot po zanimanju je rodom iz Bosne i Hercegovine, ali već dugo godina živi i radi u Americi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter