Izvor: KURIR
04.07.2022 u 11:51
0

ZAVRŠEN ARSENAL FEST! Konstrakta nosi kući osam kilograma PRAŠKA ZA VEŠ

Dvanaesti po redu Arsenal fest završen je u subotu u Kragujevcu, a obeležen je sa dve rasprodate večeri zaredom. U subotu je još pre početka prostor ispred glavne bine, u očekivanju Ane Đurić Konstrakte, bio skoro ispunjen.

Umetnica je u pedesetominutnom nastupu, prvom u Srbiji u ovoj varijanti, predstavila solo singlove, uz dodatak iz repertoara Zemlje gruva – sada praktično njenog pratećeg benda.

PRELEPE VESTI! ŽENI SE ŠABANOV SIN!

Nastup je otvorila hitom „Nobl“, a zatim je, zajedno s publikom, pevala „Žvake“, „Mekano“, „Plodne dane“, pozdravljajući „Šumadince i Šumadinke, omladince i omladinke“.

Ka bini su leteli i grudnjaci, što već postaje tradicionalno na njenim nastupima. Evrovizijski hit „In corpore sano“, sačuvan je za sam kraj, sa kojim je atmosferu dovela do usijanja, uz prateću scenografiju s peškirima i lavorom.

Pored Konstrakte, na festivalu je učestvovao i Darko Rundek, koji joj je spremio i prigodan poklon. Kako spada u omiljene umetnice, Ana je od obožavaoca dobila i osam kilograma praška za veš s posvetom: „Za bezbrižno valjanje po binama, u belim stvarima!“

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta, Arsenal Fest
 

Program na glavnoj bini zatvorio je pank bend Goblini oko dva noću, sa porukom: „Uvek je lepo vratiti se ovde“, a na Garden stejdžu završne večeri su svirali od 20 sati do rano ujutru – hrvatski muzičar Darko Rundek & Ekipa, kao i hard rok i alternativni sastavi – Oathbringer, Punkreas, Popečitelji, Crni Cerak, Six Pack, Naked, Smoke Mardeljano i Mortal Kombat.

Festival su otvorili Stefan Milenković i Nele Karajlić, grupa Negativ, Električni orgazam i Buč Kesidi, a druge večeri nastupali su Senidah, Van Gog i Ana Popović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter