5°C

Beograd

Photo: YOUTUBE/PRINTSCREEN/HAPPY TV

Izvor: KURIR

PRELEPE VESTI! ŽENI SE ŠABANOV SIN!

Mihajlo Šaulić, sin tragično nastardalog kraja narodne muzike Šabana Šaulića, za zakazao venčanje sa svojom verenicom Marinom Velimirović.

Ovo nije jedina lepa vest koja je obradovala celu porodicu Šaulić i njihove prijatelje pošto su budući supružnici saznali i da će sledeće godine postati roditelji, zbog čega je sreća višestruko uvećana.

"TAKO SE NALAZITE IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI": Riki Martin priznao šta je radio sa ženama pre nego što se deklarisao kao...

- Svi su neopisivo srećni zbog svega lepog što im se dešava. Naravno. Čim su budući mladenci saopštili svojim porodicama novosti, počeli su i da se prave planovi za svadbu, tako da su pripreme ovih dana već u toku", rekao je izvor i dodao:

" Zakazano je venčanje, neki od najbližih prijatelja su već obavešteni, dok će drugi dobiti zvanične pozivnice uskoro. Pošto mladenci žele diskreciju bez prevelike pompe, sve će biti organizovano u okviru jednog prestižnog prestoničkog hotela", kaže za Objektiv izvor blizak porodici Šaulić koji ističe da Mihajlo i Marina sve organizuju u dogovoru.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar