Izvor: KURIR.RS
09.02.2023 u 09:28
0

ZAIGRALA OKO ŠIPKE! Teodora Džehverović se oprobala u ovom plesu, Instagram GORI OD VRELIH KADROVA! (FOTO)

Teodora Džehverović, nikada nije krila koliko se posvećuje pažnje svom fizičkom izgledu, zdravom životu, ali i koliko voli teretanu i ples.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Teodora Džehverović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Neretko deli svoje fotografije i snimke sa svojim pratiocima na Instagramu, a nedavno je ponosno istakla grudi u prvom planu dok predstavlja svoju gipkost i radi špagu.

Teodora Džehverović
FOTO: PRINSTSCREEN/ INSTAGRAM

Danas je prevazišla samu sebe i oprobala se u sve više popularnom plesu, pul densu, te je zigrala oko šipke.

Teodora Džehverović
FOTO: PRINSTSCREEN/ INSTAGRAM

Pevačica, koja je završil aBaletsku školu, okušala se u ovom plesu i oduševila sve pratioce, a za sve one koje ne znaju, ova vrsta aktivnosti je postala i zvanični sport.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter