Izvor: Kurir
15.09.2023 u 12:36
0

ZAVEO CECU, PA VERIO NATAŠU BEKVALAC, A ONDA OŽENIO BOGINJU: Svi zinu kada vide ženu našeg manekena

Maneken Vladimr Vuksanović sreću je našao pored Dahiane iz Dominkanske Republike sa kojom ima dvoje dece

Maneken Vladimir Vuksanović našao je sebi doživotnu partnerku u prelepoj Dahiani sa kojom se venčao odmah nakon što je raskinuo veridbu sa Natašom Bekvalac.

ZLATA NIJE PROČITALA NIJEDNU KNJIGU: Šta će mi to u životu, nije me sramota

Vlada je u Srbiji jedno vreme bio poznat kao jedan od najatraktivnijih neženja koji je uspeo da zavede čak i Cecu, a godinama je važio za velikog zavodnika. Međutim, istinsku sreću našao je pored prelepe devojke iz Dominikanske Republike sa kojom je dobio sina i ćerku: Valentinu i Teodora.

Izgleda da mu bračni život prija, pa on najčešće na društvenim mrežama deli fotografije svoje porodice dok sa ponosom pokazuje ženu koju često naziva boginjom.

A kako i ne bi kada Dahiana izgleda ovako:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladimir Vuksanovic (@vladavuks)

I dalje ima onih koji pate što veza Vlade Vuksanovića i Nataše Bekvalac nije uspela, ali čini se da je zgodni maneken srećniji nego ikada i da je posle raskida veridbe sa novosadskom barbikom sreo ženu svog života.
<

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter