Izvor: BSC Happy/Tanjug
21.07.2023 u 17:16
0

72 GODINE ZATVORA za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu kod Negotina

Odbrana i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbe

Viši sud u Zaječaru danas je osudio Davora Pernića na jedinstvenu kaznu od 37 godina zatvora, a Maju Bađikić na jedinstvenu kaznu od 35 godina zatvora, zbog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu kod Negotina, potvrđeno je u tom sudu.

Ova presuda, kojom su Pernić i Bađikić osuđeni na ukupno 72 godina zatvora, druga je prvostepena presuda, na koju odbrana i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbe Apelacionom sudu u Nišu.

OVO JE MONTRUM IZ JABUKOVCA: Hvalio se oružjem po društvenim mrežama! (FOTO)

Prvom prvostepenom presudom Pernić je bio osuđen na kaznu zatvora od 36 godina zatvora, a Brđikić na maksimalnu kaznu zatvora za to krivično delo od 40 godina zatvora.

Pernić i Brđikić su osuđeni jer su u avgustu 2019. godine u Jabukovcu ubili Raju Kazmiriovića, njegovu majku Dragicu, sestru Ljubinku Oprikić i sestričinu Draganu Jozeljić.

NOVI DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA U JABUKOVCU: Ljubavnica je „loš pucač“!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter