Izvor: informer
03.04.2024 u 18:42
0

AUSTRIJSKA POLICIJA JE PRIVELA NEKOLIKO OSOBA NA INFORMATIVNI RAZGOVOR: Ispitala i drži ih pod prismotrom

Zbog postojanja sumnje da se dvogodišnja Danka nalazi u Beču u pratnji dve državljanke Rumunije, ekipa Informera ustanovila je nove detalje istrage i važne detalje iz austrijske policije.

Nakon objavljenog videa iz Beča na kom se nalazi devojčica koja likom podseća na nestalu Danku, novinar Informera Milan Dudvarski govorio je o novim informacijama sa terena.

– Razgovarali smo sa portparolom bečke policije i ono što nezvanično možemo da kažemo da je osumnjičeno nekoliko osoba koje nisu zadržane u policiji ali su pod prismotrom kako u slučaju krivice ne pokušaju da napuste Austriju. Postoji sumnja da je neko umešan u nestanak male Danke, ali dok dve državljanke Rumunije ne budu identifikujemo ne možemo ništa da tvrdimo. Austrijski mediji detaljno i redovno pišu o ovom slučaju, očekuje nas još nekoliko razgovora sa našim ljudima ovde – rekao je Dudvarski.

Podsećamo, bečka policija oglasila se saopštenjem za medije u kojem je dostavila i dve nove fotografije devojčice iz Beča koja podseća na Danku Ilić (2).

U svom saopštenju policija navodi i da su rođaci nestale devojčice odgledali video nastao na stanici u ovog gradu i da pretpostavljaju da bi to mogla biti Danka.

Potraga za devojčicom Dankom Ilić (2) ušla je u deveti dan. Ona je nestala prošlog utorka, 26. marta, kada je njena majka Ivana Ilić oko 13.45 prijavila nestanak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter