Izvor: KURIR
03.04.2024 u 15:54
0

HITAN APEL AUSTRIJSKE POLICIJE! TRAŽI SE POMOĆ GRAĐANSTVA AKO SU IH VIDELI DA OBAVESTE POLICIJI: Objavljene slike osumnjičenih RUMUNKI sa DANKOM

Austrijska policija traga za dve žene koje su snimljene u Beču sa devojčicom za koju se veruje da je mala Danka Ilić, koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora.

Policija je objavila i fotografije žena za kojima se traga.

Austrijska policija se oglasila danas i saopštila da se veruje da je na snimku zaista mala Danka.

Bečka policija je apelovala na sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ženama sa snimka da jave organima reda na broj telefona 01-31310-33800 ili u bilo kojoj policijskoj stanici.

 

DANKA JE NAJVEROVATNIJE DEVOJČICA NA SNIMKU: Saopštenje iz Austrijske policije!

Nakon što se pojavio snimak nastao u Beču na kojem se, u pratnji dve Rumunke, vidi devojčica koja neverovatno izgledom i uzrastom podseća na malu Danku, u istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija.

Iz austrijske policije apeluju na sve građane koji su videli dve žene koje su usnimljene sa devojčicom da odmah kontaktiraju policiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter