Izvor: happbsc
08.04.2024 u 14:48
1

APEL VLAŠKE NACIONALNE MANJINE: Mole se svi mediji da se drže novinarske etike i ne POSEŽU za senzacionalizmom

Nacionalni savet vlaške nacionalne manjine apeluje na sve medije da se strogo drže novinarske etike, kada su osetljive teme u pitanju, i ne dozvole raznim takozvanim analitičarima da iznose neistine i izmišljotine o vlaškom narodu.

U poslednje vreme, naročito posle neviđene tragedije, gnusnog zločina, ubistva deteta koji se desilo u Boru, razni takozvani analitičari i samozvani eksperti etiketiraju ceo vlaški narod koji pretežno živi u Istočnoj Srbiji. Ovo se ne dešava prvi put.
Iste te „eksperte i novinare“ obaveštavamo da su Vlasi pripadnici policije, tužilaštva, sudskih organa, izvršne vlasti, zakonodavne vlasti, lokalnih samouprava, obrazovnog, zdravstvenog i celokupnog društvenog sistema te kada govore o vlasima, govore o svojoj državi !
Nacionalni savet vlaha osuđuje gnusni zločin koji se desio ubistvom male Danke, apeluje na državne organe da profesionalno rasvetle slučaj, da se počinioci maksimalno kazne a da mediji konačno prestanu da nanose nemerljivu štetu vlaškom narodu.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “APEL VLAŠKE NACIONALNE MANJINE: Mole se svi mediji da se drže novinarske etike i ne POSEŽU za senzacionalizmom”

  1. Таласају без праве потребе. Само се откривају као непријатељи земље у којој живе.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter