Izvor:
13.06.2017 u 01:37
0

Bez pritvora za policajca koji je upucao devojčicu: Sud ga pustio da se brani sa slobode!

Policijski službenik Goran Kelebuda (29), koji je u subotu ispalio hice iz pištolja u vazduh na svojoj svadbi, od kojih je jedan metak pogodio u šaku devojčicu S.Z.(10), pušten je da se brani sa slobode.

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu nije prihvatio predlog tužilaštva da Kelebudi bude određen pritvor, a policajac je osumnjičen za krivična dela izazivanje opšte opasnosti i teško delo protiv opšte sigurnosti.

– Sudija je smatrao da nema zakonskog osnova za određivanje pritvora, jer ne postoji mogućnost uticaja na svedoke. Takođe, osumnjičeni do sada nije imao krivične i prekršajne prijave, niti disciplinske prekršaje na poslu gde radi, što je uzeto u obzir prilikom donošenja odluke – kažu za Informer u novosadskom Osnovnom sudu.

Kako saznajemo policajac Kelebuda, koji, inače, radi u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici i 11 godina je u policiji, priznao je da je pucao kada je svadbarska kolona krenula iz njegove kuće na Tatarskom brdu, u Sremskoj Kamenici, ali je izrazio i duboko kajanje što je zalutali metak pogodio devojčicu, koja se nalazila skoro kilomtera i po dalje.

Naime, ona je sa još dvadesetak mališana bila u dvorištu jedne igraonice na Alibegovcu, kada je zrno, koje je prethodno prošlu kroz krošnju drveta, pogodilo u ruku.Kako saznajemo, malena se oporavlja u Dečjoj bolnici i zasad nema bilo nikakvih komplikacija na povređenoj ruci.

informer.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter