Izvor: informer.rs
20.11.2023 u 13:56
0

BILI SU BESKUĆNICI, STALNO SU SE TUKLI I BILI PIJANI: Detalji ubistva u Novom Sadu

Muškarac (46) uhapšen je jutros kada je nađeno telo čoveka iza Higijenskog zavoda u Novom Sadu, a sada su "isplivali" detalji ovog stravičnog zločina.

Telo je, inače, pronađeno nakon što se uhapšeni sam prijavio policiji.

Navodno u pitanju su dvojica beskućnika, koji su se družili, ali i konstantno svađali.

– Stalno su konzumirali alkohol i često bi se, tako pijani, svađali i tukli. Ljudi su ih često viđali ispred jedne prodavnice u Novom Sadu kako piju i galame – navodi izvor Informera iz istrage.

Prema njegovim rečima živeli su u jednoj napuštenoj kući, ali još niko ne zna šta je motiv za zločin.

– Ubistvu je prethodila svađa, ali oko čega se još uvek ne zna. Ta informacija će verovatno biti poznata nakon što osumnjičeni da izjavu u policiji – dodaje on.

Podsetimo, za ubistvo se saznalo jutros oko 10 sati.

– Muškarac je došao u policijsku stanicu i rekao da je nožem izbo čoveka, koji je potom preminuo. Objasnio je gde se telo nalazi te ga je policija pronašla. Telo je nađeno iza Higijenskog zavoda u Novom Sadu – rekao je izvor Informera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter