Izvor: blic
06.10.2023 u 17:08
0

BIZARNA ODBRANA NASILNOG CRNOGORCA: Pretukao prostitutku, jer nije htela da ponovo imaju odnose

Kristijan D. osumnjičen da je juče u jednom hotelu u centru Beograda pretukao kinesku državljanku, danas je u svojoj odbrani Pred osnovnim tužilaštvom tvrdio da ju je nekoliko puta udario po glavi, kada je video da mu iz novčanika nedostaju 100 evra, kao i lična dokumenta i mobilni telefon.

Kako saznajemo, on je prilikom saslušanja tvdio da je nije davio, šutirao, niti da joj je udario glavu o pod. On je, prema nezvaničnim informacijama ispričao da je juče oko 17 časova zakazao u hotelskoj sobi masažu za 50 evra, kada je došla Kineskinja, koja ga je izmasirala. Tokom masaže, kako je tvrdio, ona mu je ponudila i pružanje seksualne usluge, ali za to, prema njegovim rečima, nisu dogovorili nikakvu cenu. Kada su završili, on je otišao do kupatila, kada je primetio da mu nema jednog mobilnog telefona.

UVOĐENJE SANKCIJA SRBIJI JE NEMOGUĆA MISIJA, A I SMEŠNA MISAO: Orban odbacio ideju izolacije Srbije

– Ona je tada bila blizu vrata od terase – ispričao je osumnjičeni, dodajući da je tada proverio novčanik i video da nedostaje 100 evra, kao i dokumenta.

– Na engleskom sam joj rekao da mi vrati to što mi je uzela, kada je ona izašla na terasu i nešto bacila sa nje. Tada sam je udario otvorenom šakom nekoliko puta po glavi – naveo je on.

Kristijan je, u svojoj odbrani kazao da je nekoliko trenutaka kasnije neko pokucao na vrata. Kada ih je otvorio u sobu je ušao jedan mladić, a nedugo zatim je stigla i policija. Osumnjičeni je tvrdio da nije konzumirao narkotike, već da je samo popio čašu vina.

Tukao je jer nije htela da ponovo imaju odnose

Kako je saopštilo tužilaštvo, njemu se na teret stavlja nasilničko ponašanje.

– On se sumnjiči da je 05. oktobra godine oko 17.00 časova u Beogradu u hotelskoj sobi, na taj način što je u prethodno iznajmljeni apartman pozvao oštećenu L.Y. radi pružanja seksualnih usluga za novac – saopštilo je tužilaštvo.

Kako se dodaje, u jednom trenutku osumnjičeni je zahtevao nastavak seksualnog odnosa što je oštećena odbila imajući u vidu da je prošlo sat vremena, iz kog razloga je htela da ide.

– Zbog toga se osumnjičeni razbesneo, jer nije završio seksualni odnos, kada je počeo da davi i udara oštećenu rukama po telu i glavi, nakon čega je oštećena pokušala da pobegne na terasu, ali je osumnjičeni sustigao i nastavio da je šutira i udara po glavi i telu što su građani videli i prijavili – saopšteno je iz tužilaštva.

Tužilaštvo je nakon saslušanja Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom D.K. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva imajući u vidu da se radi o stranom državljaninu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter