Izvor: Republika
29.11.2023 u 14:31
0

CRTEŽI KOSTE KECMANOVIĆA OTKRILI NJEGOV PSIHOLOŠKI PROFIL: Stručnjaci analizirali ono što dečak-ubica crta i ŠOKIRALI SE – jednu stvar ne može da OSETI!

U pucnjavi su stradala nevina deca i radnik obezbeđenja Dragan Vlahović.

Dečak Kosta Kecmanović počinio je masovno ubistvo u OŠ „Vladislav Ribnikar“ i zbog tog jezivog zločina on se mesecima nalazi u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu. 

Iako postoje posebna ograničenja u ovoj ustanovi, kako nezvanično saznajemo od izvora iz istrage, Kosta već duže vreme ima pristup papirima koje uglavnom koristi za crteže, a koji ujedno pomažu psiholozima da saznaju i utvrde šta je u glavi dečaka-ubice.

 Ne crta svaki dan, ali kada crta, uglavnom su to neke mračne slike u kojima se ne može naći ni nijedna pozitivna stvar. Naime, na papirima nema nacrtane prirode, nasmejanih ljudi i životinja, već škrabotina koje teško ko može da razume. Upravo ti crteži pomažu psiholozima da utvrde o čemu tinejdžer razmišlja i da li oseća kajanje za ono što je počinio – objašnjava izvor iz istrage.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter