Izvor: Tanjug
29.11.2023 u 16:32
0

UHAPŠEN TINEJDŽER: Krao komšijama automobile, pa ih lupao

Policajci su uhapsili A. B. (19) iz Srpske Crnje, koji je osumnjičen da je u oktobru i novembru odvezao dva automobila koje su vozači ostavili sa ključevima u bravi i oba potom slupao.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi, uhapsili su A. B. (19) iz okoline Nove Crnje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri krivična dela, neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, navodi se u saopštenju PU Zrenjanin.

On se sumnjiči da je 26. novembra ove godine seo u otključan „pežo“ parkiran u dvorištu kuće u Srpskoj Crnji, startovao ga ključem koji je bio u automobilu, a potom sleteo sa puta, udario u drvo i pešice se udaljio u nepoznatom pravcu.

Takođe je, kako se sumnja, iste večeri pokušao da se odveze „škodom“ koja je bila parkirana u garaži jedne porodične kuće, a potom i da automobil izgura iz garaže u čemu nije uspeo.

A. B. se sumnjiči i da je 16. oktobra ove godine ušao u „audi“ sa ključevima u vozilu koji je bio parkiran ispred jedne kuće u Srpskoj Crnji, startovao ga i udario u kapiju te kuće, nakon čega je izašao iz automobila i otišao.

Sumnja se i da je istog dana odvezao „fijat“ u kome su takođe bili ključevi, a kada se automobil ugasio, ostavio ga je nedaleko od kuće vlasnika.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter